Gratis

Fra råvarer til frokost Salling Bakery Group

Beskrivelse

Salling Group Bakery laver ikke smørrebrød, men derimod konditorkager og sandwiches. 

Kom ud og lav mad med en konditor i Salling Group Bakery. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til kager og sandwich. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad. Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen i et faglokale, på virksomheden og tilbage på skolen i faglokalet igen. Det giver eleverne førstehåndserfaring med, hvordan det de lærer i faget, bruges hver dag i verden omkring dem. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i Madkundskab, samt Uddannelse og Job.

Antal lektioner

  • Før: 4 undervisningsgange af 3 lektioner
  • Virksomhedsbesøget: 2 timer og 30 min. besøg hos Salling Bakery Group
  • Efter: 1 undervisningsgang af 3 lektioner.

Forventninger

Forløbet har til formål, at vise unge hvordan det de lærer i skolen, kan bruges i virkeligheden, samt hvilke job og uddannelsesmuligheder der findes indenfor mode-og tekstilbranchen.

Underivningsforløbet indholder følgende synlige mål: 

  • Eleven kan eksperimentere med hæve metoder til brød 
  • Eleven kan anvende forskellige teknikker til syltning
  • Eleven kan eksperimentere med opskrifter og smagssammensætninger.
Sted
Salling Group Bakery
Rosbjergvej 43
8220 Brabrand
Materiale

Link til forløbet og lærervejledning på Åben Virksomheds hjemmeside

Fra råvarer til frokost – Salling Bakery Group

Tilmelding

Kontakt Salling Bakery Group, Rolf Hansen for at aftale et besøg

Fra råvarer til frokost – Salling Bakery Group