Salling Group Bakery laver ikke smørrebrød, men derimod konditorkager og sandwiches.
Kom ud og lav mad med en konditor i Salling Group Bakery. I dette undervisningsforløb til Madkundskab skal eleverne sylte, bage og lave kødpålæg, som skal samles til kager og sandwich. På besøget lærer eleverne madlavningsteknikker, som man bruger i et professionelt køkken og stifter bekendtskab med nogle af de karriereveje, man kan vælge, hvis man brænder for at lave mad. Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen i et faglokale, på virksomheden og tilbage på skolen i faglokalet igen. Det giver eleverne førstehåndserfaring med, hvordan det de lærer i faget, bruges hver dag i verden omkring dem. Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i Madkundskab, samt Uddannelse og Job.
Antal lektioner
Forløbet har til formål, at vise unge hvordan det de lærer i skolen, kan bruges i virkeligheden, samt hvilke job og uddannelsesmuligheder der findes indenfor mode-og tekstilbranchen.
Underivningsforløbet indholder følgende synlige mål:
Link til forløbet og lærervejledning på Åben Virksomheds hjemmeside
Kontakt Salling Bakery Group, Rolf Hansen for at aftale et besøg