Erhvervspraktik
Overnatningsfaciliteter og Restaurationsvirksomhed

Comwell - Køkken og Restaurant

Vores dygtige køkkenmedarbejdere gør klar til madlavningen

Beskrivelse

På Comwell Aarhus byder vi dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Vi har 240 værelser fordelt på fem kategorier, som alle har en smuk udsigt. Værelserne er indrettet i samarbejde med det danske designfirma HAY og rummer de nødvendige bekvemmeligheder. Vi har også 20 møde- og konferencelokaler samt en stor konferencesal med plads til 500 gæster, som bruges til især selskaber og events. På vores hotel hersker en international og urban stemning, og du mødes med et serviceniveau i særklasse. I 2018 vandt vi prisen for Bedste Service i forbindelse med Møde- og Event Award.

Køkkenet og Restauranten har åbent mandag-søndag fra klokken 6-24.
Sammen med dig vil vi tilrettelægge en uge hvor du får mulighed for at se lidt af de forskellige opgaver vi laver i løbet af ugen. Du er her for at få et indblik i den verden vi elsker.
Vi er her 37 timer om ugen, men så mange timer forventer vi ikke du er der.

Opgaverne varierer fra uge til uge, men for at beskrive hvad vi i korte træk laver så kunne det se nogenlunde sådan her ud:

Køkken

  • Morgenholdet: Fylder skåle op til næste dag, skærer agurker, skyller tomater, sætter varer på plads, tjekker temperatur på varer og datomærkninger.
  • Frokostholdet: Vasker salater, snitter og skræller grøntsager, anretter fade, hjælper med personalemad, laver fyld klar til sandwich, anretter kager og andre søde sager.
  • Aftenholdet: Vasker, snitter og skærer grøntsager til ønsket størrelse. Tæller antal op af tallerkner samt garniture til hovedretten. Herudover kan du være med til at anrette forretter og desserter til selskaber og arrangementer.

Restaurant

  • Morgen/Frokostholdet: Det er de første som gæsten møder om morgenen. Så man skal være frisk og klar med et smil når bordene skal ryddes og tørres af. Alt det vi rydder af bestik, glas og service skal gøres klar til igen at kan bruges. Restauranten bliver gjort klar til frokost med opdækning af borde.
  • Konferenceholdet: Elsker man at gå rigtig meget, er dette lige jobbet. Vores konferencetjenere rydder lokaler og sørger for at buffeten med forplejning altid spiller. Mangler der noget nogen steder, så fylder de op og bestiller ved køkkenet.
  • Aftenholdet: Forberedelse af alt service og opdækning af borde, inden de første gæster ankommer. Om aftenen kræver det en større viden i forhold til menukort og vin. Her vil opgaverne typisk være at hjælpe med at skære brød, gå med vandkarafler og observere hvordan tingene gøres.

Der er selvfølgelig mange flere opgaver end vi lige har listet op. Men alle opgaver som er skrevet, er nogle ting vi gør, næsten hver dag. Det er med andre ord en stor del af vores hverdag.

I køkken og restauranten har vi jobs til unge imellem 15-18 år, så gør man det rigtig godt under sin praktikperiode, kan man potentielt score sig et fritidsjob. Faktisk har vi set eksempler på i Comwell, at siddende hoteldirektører startede deres karriere som praktikant. Så har du gå-på-mod og er er nysgerrig på branchen, så er vi klar på at byde velkommen.

Forventninger

Vi vil gerne have at du får en god oplevelse, når du er i praktik hos os.

Du kan forvente:

  • at møde engagerede medarbejdere, som gerne vil vise dig hverdagen.
  • at blive en del af opgaverne i køkkenet og restauranten.
  • at vi gerne svarer på alle dine spørgsmål om tvivl og nysgerrighed.

Vi forventer:

  • at du har lyst til at være i praktik hos os og nysgerrighed på hvad det er for en branche vi befinder os i.
  • at du møder til tiden. Hvorfor? Fordi vi faktisk bekymrer os om hinanden, der kunne være sket noget og derudover fordi vi er et hold, der stoler på hinanden, lever op til det vi siger.
  • at bliver man forhindret så giver du besked.
  • at din påklædning lever op til vores regler.
  • at du efterlader mobilen i tasken.

Praktisk information

Virksomhed
Sted
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C
Skjul detaljer

P-nummer til registrering på Uno Ung: 1018623281

Interesseområder
551020 Konferencecentre og kursusejendomme
551010 Hoteller
Branche
Overnatningsfaciliteter og Restaurationsvirksomhed

Ansøgning

For at komme i praktik hos os i Køkken og Restaurant, skal du skrive en ansøgning og sende til:

Morten Møller, F&B Manager hos Comwell Hotel, Aarhus.