Tjener - Restaurant MellemRum
Beskrivelse
På Restaurant MellemRum i Århus arbejder vi ud fra værdierne håndværk, hygge og energi! For det er det, vi kan. Vi er en restaurant i Århus, placeret midt i hjertet af byen, der gerne vil lave god mad til prisen. Nogen kalder vores mad for gourmet – vi kalder det for kærlighed til håndværket.
Vores ambitionsniveau er, at give alle vores gæster en god og smagfuld oplevelse, ikke at opnå Michelinstjerner. Vi valgte at kalde vores restaurant for MellemRum, fordi vi synes ordet dækker over det, som en god restaurant-oplevelse bør indeholde: Når man træder ind, lukkes hverdagen ude. Vi vil gerne skabe en lille lomme – et mellemrum – mellem for eksempel arbejde og sengetid, hvor tiden for en gangs skyld ikke er afgørende, men hvor det til gengæld handler om mad og vin, samvær med dine venner, din elskede eller din familie.
Det, vi gerne vil opnå på Restaurant MellemRum i Århus er, at være en restaurant for alle, der elsker god mad og dejlig vin. Vi bruger ikke en formue på dyre designermøbler og krystalglas og vi jagter ikke Michelinstjerner. Vi bruger i stedet mange kræfter på det, vi kommer i glassene og på tallerkenerne. Det er der vi synes, at alle restauranter i Århus skal ligge deres energi! Vi arbejder efter et mantra, der hedder “Håndværk, Hygge og Energi” og det er det, vi gerne vil kendes for. Lidt for enhver smag! På Restaurant MellemRum i Århus kan man altid få sig en stor dejlig steak, der bliver flamberet ved bordet! Man kan også altid få vegetarretter, så der er helt sikkert noget for alle. Vores vinkort spænder bredt og vi har vine i alle prislejer!
TANKER OM MELLEMRUM
Da vi ville åbne Restaurant i Aarhus havde vi mange gode ideer til hvad vores spisested skulle hedde. Det var dog ikke nemt at finde det helt rigtige, så derfor udskrev vi en lille konkurrence bland venner og familie - hvor vi så kunne få lov at vælge det forslag, vi synes var bedst. Herunder kan du læse det digt, der overbeviste os til at åbne restaurant i Aarhus. For os er det vigtigste, at du forbinder Restaurant
MellemRum med hygge & god mad!
Af Louise Juhl Dalsgaard "Tanker om rum og det imellem. Det er ikke dagene, der forsvinder i sorte huller. Det er ikke trætheden, når jeg vågner eller tingenes mangel på tilstand. Det er ikke jorden, når den roterer forkerte veje. Ikke torden, der aldrig finder lyd. Ikke lynene, der sluger sig selv og således skygger for flænger af skønhed. Det er ikke dage efter dage, timer af enten, ubrugt sansning eller negle, der flækker. Det er ikke vemodet. Tværtom. Det er ikke savnet, ikke hullerne i forklaringens tæppe. Det er ikke dét, der er. Ikke alt dét, der ikke er. Men den ordløse længsel. Efter noget. Efter nogen. Og alt det ind imellem."
Forventninger
Du kan forvente:
- at møde engagerede medarbejdere, som gerne vil lære dig alt om hverdagen i en restaurant
- at kommer til at prøve rigtig mange tjeneropgaver, herunder flambering og tranchering
- at smage en masser lækkert
- at få stor indsigt i jobbet som tjener
- skiftende arbejdstider
- at vi er søde og rare mennesker
- at du kommer til at mærke at vi elsker det vi laver
Vi forventer:
- at du har lyst til at lære og selv har en nysgerrighed om tjener-livet
- at du møder til tiden, er velsoigneret og efterlader mobilen i tasken
- at du kommer i hvid skjorte og sorte bukser, som gerne må blive beskidt og komme til at lugte af mad
- at du har gode sko på med skridsikre såler
- at du er klar på skiftende arbejdstider
- at du tager del i alle de opgaver vi sætter dig til - også opvasken, for den er også en del at det at være tjener
Praktisk information
Se flere detaljer
P-nummer til registrering på Uno Ung: 1013319940
- at du kommer i hvid skjorte og sorte bukser, som gerne må blive beskidt og komme til at lugte af mad
- at du har gode sko på med skridsikre såler. Din lærer kan evt. booke skridsikre sko til dig her.
Ansøgning
Kontakt: Nanna Thallaug, for at komme i praktik hos os som Tjener, skal du skrive en ansøgning og sende til: