SuperBrugsen - Tranbjerg - Slagter / Deli
Beskrivelse
En hverdag med kød og kundeservice - lyder det som noget for dig? Kunne du tænke dig at lære hvordan vi laver de varer vi sælger i vores slagter / delikatesse?
I SuperBrugsens slagter / delikatesseafdeling kan du prøve kræfter med datotjek, lave sandwich, lave salater, lave færdig- og convenience-retter. Desuden arbejder du med udskæringer, pakning, rengøring og betjening af disk.
Måske bliver der også mulighed for en ungarbejderstilling i butikken efter praktikperioden.
Sådan kunne en typisk uge se ud:
- Mandag: Velkomst, Butikstur, Følg en medarbejder
- Tirsdag: Datokontrol, Produktion af delikatessevarer
- Onsdag: Datokontrol, Følg en slagter, Udskæringer, Let rengøring
- Torsdag: Datokontrol, Lav din egen salgssucces, Betjen disk
- Fredag: Datokontrol, Udskæring, Salgsklar disk, Betjen disk
Generelt for hele ugen er, at du følger en medarbejder.
Forventninger
Vi vil gerne have at du føler dig velkommen og tryg i afdelingen.
Du kan forvente:
- at blive en del af en sjov og alsidig hverdag
- at se konkrete resultater af dit arbejde
- at der er plads til at lave fejl
- at vi har SuperBrugsen-tøj klar til dig - du skal bare huske gode sko, vi går meget i løbet af dagen
Vi forventer:
- at du har lyst til at være i praktik hos os og er nysgerrig på vores branche
- at du har lyst yde service til alle kunder
- at du har lyst til at have med mennesker at gøre
- at du er klar til at være SuperBrugsens ansigt udadtil - din fremtoning har betydning
- at du kommer til tiden hver dag - eller ringer, hvis du bliver forsinket eller er syg
- at du lader din mobil blive hjemme eller i tasken
Praktisk information
Se flere detaljer
P-nummer til registrering på Uno Ung: 1002987258
Typisk 8-15.
- gode sko, så du kan gå hele dagen
- madpakke eller penge til mad
Ansøgning
Vil du høre mere om praktik i butikken i SuperBrugsen, Tranbjerg?
Kontakt: Anders Højen, Butiksdirektør SuperBrugsen, Solbjerg