Gratis

Boss Ladies Ambassadørbesøg - book selv

Beskrivelse

Med vores Boss Ladies Ambassadørkorps tager vi ud på landets folkeskoler og erhvervsskoler og holder oplæg og laver øvelser med eleverne, der udfordrer det traditionelle uddannelsesvalg.

Korpset består af mere end 300 unge, kvindelige håndværkere, der er trænet i at holde inspirerende oplæg, og som brænder for at fortælle om deres erfaringer med at være en del af den danske bygge-, anlægs- og installationsbranche og i de maritime og tekniske fag.

Videoer med nogle af Boss Ladies ambassadører: Boss Ladies - YouTube

Forventninger

Hvordan foregår det?
Et besøg er en blanding af øvelser, oplæg og en Boss Ladies Ambassadørs fortælling om, hvorfor hun har valgt livet som håndværker, fordomme hun har mødt og de personlige og faglige muligheder, det har givet. Undervisningen afholdes på skolen, for 7.-10. klasse, gerne flere klasser sammen ad gangen. Besøget varer en dobbeltlektion (2*45 min inkl. pauser) og er gratis.

Der er altid en erfaren facilitator med undervisningskompetence med på oplæggene, ligesom Boss Ladies Ambassadørerne er trænet til at holde oplæg for store forsamlinger. Men det er et krav, at der er en lærer for hver af klasserne til stede under hele besøget.

Tilmelding

Interesseret i et Boss Ladies Ambassadørbesøg?

Så tag kontakt og hør om mulighederne for at få besøg af Boss Ladies på din folkeskole.

 

Amalie Toft
Projektkoordinator

amalie [at] foreningendivers [dot] dk ()
+45 29 73 80 36

 

Der er tryk på hos Boss Ladies og deres ambassadører er optaget i hele skoleåret 22/23. Derfor er der aftalt nogle dage i skoleåret 23/24, hvor de kommer til Aarhus - se her: BOSS Ladies ambassadørkorps - SKOLEÅRET 23/24 udsynmodarbejdsliv.dk